1 / 9   

Casa San Carlo met op de achtergrond Monteleone d'Orvieto
Logeren in het Groene Hart van ItaliŽ
Welkom in Casa San Carlo, het ideale verblijf- en vakantieadres voor iedereen die wil genieten van de prachtige cultuur en natuur van Umbrië!

Monteleone d'Orvieto, een dorpje op de grens van Umbrië met Toscane. 
Het huis bestaat uit 6 ruime appartementen voor 2 tot 6 personen, en een losstaande studio voor 2 personen. De appartementen zijn individueel te boeken, maar het huis is ook in z'n geheel te huur voor bijvoorbeeld families, vriendengroepen of deelnemers aan een cursus of groepsvakantie. Wandelaars en fietsers zullen genieten van het omliggende natuurschoon!

Casa San Carlo staat garant voor een zorgeloze vakantie; de appartementen zijn ruim en volledig uitgerust, de portico biedt verkoeling op warme dagen en de Nederlandse eigenaren van Casa San Carlo, Torben en Klaartje Heerze, leggen u graag in de watten met een heerlijk ontbijt, een drankje bij het zwembad of, als u 's avonds zelf geen zin heeft om te koken, een 'menù del giorno'.

Casa San Carlo is met de auto makkelijk bereikbaar via de A1. Aanvliegsteden zijn Florence en Rome, beide op 150 kilometer afstand van het huis. In het nabijgelegen Fabro stopt de trein van en naar het vliegveld van Rome en Florence. Als u uitstapjes wilt maken naar enkele van de beroemde steden in de buurt, zoals Perugia, Orvieto, Todi en Assisi, dan is een eigen (huur)auto aan te raden.

Casa San Carlo: bellezza nel cuore dell'Umbria!

Torben, Klaartje, Giulia en Elena Heerze
Vocabolo Perumpetto 1
05017 Monteleone d 'Orvieto (TR)
Umbria, Italia
Tel. vaste lijn Casa San Carlo: +39 0763-834145
Tel. vaste lijn Torben en Klaartje privé: + 39 0763-834076
Mobiel Torben: + 39 348 116 5594
Mobiel Klaartje: + 39 348 116 5593
Email: info@casasancarlo.com