1 / 11   

Wijn-Spijs-Workshops in K'OOK! (oktober 2016)
Wijn-Spijs-proeverijen & diners, beurzen in Nederland
In het voor- en naseizoen organiseren we graag, in samenwerking met andere partijen, speciale Umbrische wijnproeverijen en bijzondere wijn-spijs diners op sfeervolle lokaties in Nederland.
En soms nemen we deel aan speciale Italie Evenementen, waar we dan al ons 'lekkers uit Umbrie' (wijn, olijfolie & onze streekproducten) laten proeven (en verkopen) aan de bezoekers.

Waar vind u ons dit najaar (2017)?

* In het weekend van 3/4/5 november a.s. geven we op zaterdag en zondag heel leuke & lekkere Wijn-Spijs-Workshops! Dit doen we voor het 3e jaar op rij, in de prachtige kookwinkel K'OOK! in Wormerveer (vorig jaar gekozen tot beste kookwinkel van Nederland). Kom ook gezellig proeven van onze (kerst)wijnen & streekproducten! Terwijl je lekker proeft krijg je uitleg van sommelier Torben over de juiste en minder geslaagde wijncombinaties en vertelt hij allerlei leuke wijnweetjes. Meer info: in onze webshop!

* In het weekend van 28/29 oktober a.s. zullen wij aanwezig zijn tijdens het Italie Event 'Sapori d'Inverno' (De Smaak van de winter) in Utrecht. We staan er met een mooie houten marktkraam, met veel van onze wijnen, natuurlijk olijfolie & streekproducten én leuke kerstkadootjes! Dus kom ook gezellig langs in de Central Studio's.

In het voorjaar van 2018 zullen we bovendien aanwezig zijn op het Little Italy- Event van De Smaak van Italie, in de Westergasfabriek in
 Amsterdam, in het weekend van 2/3/4 februari.
 

Wat deden we de afgelopen jaren nog meer?
* we organiseerden een wijnproeverij in de Heineken Brouwerij in Amsterdam (Noord-Holland), * we organiseerden een wijnproeverij in Buitenplaats De Houtmaat in Enschede (Overrijssel)
* we organiseerden een wijnproeverij in de Panberg in Eersel (Noord-Brabant).
* we organiseerden een wijnproeverij in Buitenplaats 'weg in het Wild' in Muiderberg.
* i
n samenwerking met Preuve Culinaire Events uit Bergeijk verzorgden we bovendien enkele sfeervolle wijn-spijs diners op verschillende lokaties (circa 25 man) waarbij chef Roger Luijten een geweldig Italiaans menu kookte en sommelier Torben de bijpassende wijnen schonk. 
* we verzorgden voor Neuteboom Coffeeroasters in Delden een diner op het hoofdkantoor
* we verzorgden een wijnproeverij voor het personeel van Pin High Golfreizen.

Wilt u ook samen met www.casasancarlo.shop
een wijnproeverij organiseren? Of Torben als sommelier aan uw tafel laten vertellen over de beste wijn-spijs combinaties en de heerlijkste Umbrische wijnen laten schenken?
Mailt u ons op wijn@casasancarlo.com en we bespreken graag uw wensen en uw budget met u.