1 / 65   

Al 12 seizoenen mogen wij jullie gastheer en gastvrouw zijn, dank voor al jullie gezelligheid de afgelopen jaren!
Piacere, aangenaam!
Wij zijn Torben en Klaartje Heerze, en samen met onze dochtertjes Giulia (12 jaar) en Elena (9 jaar) wonen wij sinds februari 2008 in Monteleone d'Orvieto, in Umbrie. Wij zijn de eigenaren en verhuurders van Casa San Carlo.

Zoals zoveel Nederlanders zijn we al jaren verliefd op Italië en dan met name Umbrië. Het landschap, de hartelijke mensen, de prachtige taal, de middeleeuwse stadjes en natuurlijk het heerlijke eten en drinken...  Het smaakte naar meer! In 2006 besloten we dat we niet langer alleen vakantie wilden vieren in Italië, maar dat we er wilden wonen. En we wilden onze liefde voor het land met zoveel mogelijk mensen delen. Dus gingen we op zoek naar het perfecte huis om te verhuren! In februari 2007 vonden we Casa San Carlo, tussen Perugia en Orvieto in, op de grens met Toscane. Het huis had alles wat aantrekkelijk zou zijn voor onze gasten: een waanzinnig uitzicht, een groot zwembad, een gezellige gemeenschappelijke woonkamer, ruime appartementen om te verhuren, een heerlijk groot overdekt terras langs het huis... In maart 2008 tekenden we de koopakte, en onze nieuwe start en ons nieuwe leven was een feit! Zelf wonen we - om werk en privé ook in het hoogseizoen nog enigszins te kunnen scheiden - in een huurhuis op loopafstand van Casa San Carlo zelf.

Wat kunt u van ons en van Casa San Carlo verwachten?
Een prettig, comfortabel vakantieadres, waar u geheel uw eigen gang kunt gaan als u dat wilt, maar waar wij altijd klaarstaan om u op weg te helpen om Umbrië te (her)ontdekken. Tips voor dagtochtjes, wandelingen of een fles van onze extra vergine olijfolie: we helpen u graag! En Giulia en Elena? Die spelen en zwemmen natuurlijk graag met andere kinderen, dus we hopen u te mogen verwelkomen!

CASA SAN CARLO
Vocabolo Perumpetto 1
05017 Monteleone d 'Orvieto (TR), Umbria.
Tel. vaste lijn: +39 0763 834076. 
Mobiel Klaartje: + 39 348 116 5593
Mobiel Torben: + 39 348 116 5594
Email:
info@casasancarlo.com