1 / 11   

De indeling van het huis
Casa San Carlo bestaat uit 7 appartementen in totaal. Zes van deze appartementen bevinden zich in het hoofdhuis: het zijn ruime, lichte, comfortabel ingerichte appartementen, geschikt voor 2 tot 6 personen.
Vlak naast het hoofdhuis staat een losstaand huisje, appartement Giulia. Dit is een leuk, kleiner appartementje met eigen grasveld en terras, geschikt voor 2-4 personen.

De appartementen in het hoofdhuis, genoemd naar de steden of gebieden in de directe omgeving, bevinden zich op de begane grond (met eigen terras in de tuin), op de eerste verdieping (met groot balkonterras), of op tweede verdieping.
De gasten die op deze tweede verdieping verblijven maken vrij gebruik van het grote gemeenschappelijke terras beneden, dat we in 2018 nog extra uitbreidden met allerlei tafels en zitjes. Op deze manier heeft iedere gast en ieder gezin alle ruimte om lekker rustig buiten te ontbijten en te lunchen, een boek te lezen of van de zon te genieten.

Beneden, op de begane grond, bevindt zich de gemeenschappelijke woonkamer met zithoek, bar en een enorme olijfhouten eettafel voor alle gasten. De openslaande deuren van de woonkamer leiden naar het grote terras (deels overdekte door de grote portico rondom het huis) waar ook weer grote houten tafels staan om lekker aan te ontbijten en te dineren. 

Alle appartementen heeft een goed ingerichte keuken, een badkamer met douche, wastafel en wc, en 1 of 2 gezellige slaapkamers. In de meeste appartementen staat een slaapbank in het woongedeelte, waardoor er 2 extra slaapplaatsen ontstaan. De gordijnen in dit woongedeelte zijn verduisterend.

In de slaapkamers staan eenpersoons- en/of tweepersoonsbedden met goede matrassen. Elk appartement heeft sowieso een kinderstoel (er zijn nog extra kinderstoelen in huis), er hangen klamboes boven de bedden en er staan ventilatoren voor extra verkoeling. Kinderbedjes zijn uiteraard ook beschikbaar.