1 / 6   

In het voor- en naseizoen is Casa San Carlo ˛˛k een prachtige huwelijkslokatie
Van huwelijkslokatie tot kinderparadijs, van yogaretreat & wijnspijsreis tot fotografiecursus!
Als vakantie-adres hebben we de afgelopen 12 jaar veel verschillende 'doelgroepen' mogen ontvangen, en we hopen deze gezellige mix van gasten ook de komende jaren te blijven verwelkomen.

Casa San Carlo is namelijk ideaal ingedeeld en ingericht voor individuele gasten én voor grotere groepen. Vandaar dat u ziet dat wij ook (kleinschalige) huwelijken organiseren, dat wij culinaire wijnreizen aanbieden, dat we al 5 jaar een yogaweek organiseren en een speciale Portretfotografie Masterclass aanbieden aan geinteresseerden. Wij streven er naar om zoveel mogelijk verschillende 'soorten' gasten te laten meegenieten van onze unieke plek, ons fijne huis en het prachtige Umbrie!

In het voor- en naseizoen ontvangen wij individuele gasten van allerlei leeftijden en met allerlei interesses (senioren, wandelaars, fietsers, jonge stellen -al dan niet met hun eerste baby/dreumes/peuter).

In het hoogseizoen (en in de andere Nederlandse en Belgische schoolvakanties) ontvangen wij uitsluitend gezinnen (vooral met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 14 jaar)

Dat is organisch zo gegroeid, omdat we ons bedrijf zijn gestart met een baby op de arm, onze oudste dochter Giulia was 6 maanden oud toen we emigreerden.
Zij en onze jongste dochter Elena, zijn letterlijk en figuurlijk in Casa San Carlo opgegroeid, met al onze gasten, groot én klein. Omdat we heel goed weten wat baby's, jonge kinderen én (bijna) pubers nodig hebben - onze dochters spenderen immers ook het grootste deel van hun zomerdagen in Casa-  is Casa San Carlo goed ingericht voor gezinnen.
Er is allerlei speelgoed aanwezig, er is een speeltuintje, we serveren speciale kindermenu's, en er zijn sowieso veel leeftijdgenoten en speelgenoten. Bovendien hebben we natuurlijk de afgelopen 11 jaar zelf talloze dagtripjes gemaakt met onze dochters, dus hebben ook veel tips voor 'kindvriendelijke uitstapjes en eet-adresjes'.

Kortom, we doen ons best om jong én oud een heerlijk verblijf te bieden.
Wij hopen u en uw reisgezellen te mogen verwelkomen in 'ons' mooie Umbrie!

Torben & Klaartje Heerze