1 / 22   

Prachtig privé-huis met zwembad (6 personen)
Op loopafstand van Casa San Carlo staat Casa Rosi, een prachtig gerenoveerd huis voor 6 personen, met eigen zwembad, BBQ en pizza oven.

Op de begane grond is er een grote woonkamer met open haard, grote zithoek met loungebank, overlopend in een ruime eethoek. De luxe keuken is uitgerust met een zespitsfornuis met oven, een grote ijskast en vaatwasser. Op de begane grond bevindt zich ook een gasten-wc.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers (2 met tweepersoonsbedden en 1 met twee enkele bedden) en 2 luxe badkamers met ruime inloopdouche en wc. Alle ramen hebben horren en luiken.

Het huis heeft een overdekt terras aan de voorkant, een zitgedeelte aan de zijkant van het huis en er is veel ruimte rondom het zwembad. Er is internet, airconditioning in de maanden juli en augustus, en het zwembad en de tuin worden voor de gasten schoongemaakt en onderhouden.

Gasten die hier verblijven kunnen, als ze dat willen, aanschuiven tijdens de diineravonden in Casa San Carlo.

Casa Rosi is geboekt in 2019:
• Van 4 mei - 18 mei 2019
* Van 25 mei - 1 juni 2019
• Van zaterdag 6 juli – zaterdag 31 augustus 2019.

Casa Rosi is geboekt in 2020:
• Van zaterdag 1 augustus – zaterdag 8 augustus 2020.Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid emailt u: info@casasancarlo.com