1 / 44   

De Engelse Andrew en Gemma trouwden in de tuin van Casa San Carlo (oktober 2015)
Wat is daarop uw antwoord?
Hoera! In oktober 2015 gaven de Briste Andrew en Gemma elkaar het ja-woord in de tuin van Casa San Carlo! En een maandje eerder, in september 2015, mochten we bruidspaar Wendy en Mark uit Breda helpen met de organisatie van hun huwelijksfeest.

Trouwen in Italië; wie droomt daar nu niet van? Elkaar het ja-woord geven op een prachtige zonnige dag, in een schitterende omgeving... Met een glas Prosecco in de hand uitkijken over de heuvels van Umbrië en Toscane: romantischer kan niet!

Casa San Carlo is ideaal om uw huwelijksdag te vieren en bijvoorbeeld met uw familie en bruidspersoneel te logeren.
Wat is er mooier dan een sfeervolle, intieme huwelijksvoltrekking in de open lucht, gewoon in de tuin van Casa San Carlo! Bij minder mooi weer kan de ceremonie ook altijd plaatsvinden in het pittoreske Teatro dei Rustici van Monteleone d'Orvieto. Toasten op het bruidspaar met een glas prosecco ťn de bruidstaart kan overal: op het balkon van Casa San Carlo, in de tuin bij het zwembad ůf op het schattige Piazza del Torrione in het dorp! De prachtige vergezichten lenen zich uitstekend voor foto's. Vervolgens een borrel op het balkon van Casa San Carlo, een diner in de tuin of onder de portcio, een feest in de grote zaal beneden... Alles onder 1 dak!

Invliegende gasten kunnen in de nabije omgeving worden ondergebracht en wij helpen u graag met de organisatie van catering, vervoer, tenten en muziek voor uw speciale feestdag!

De foto's hiernaast tonen de huwelijken van:
 
1) Wendy en Mark, die op 5 september jl in het theater van Monteleone'voor de Italiaanse wet trouwden en een knalfeest gaven in Casa San Carlo. 2) Mike en Fiona, die elkaar op 29 mei 2014 in de tuin van Casa San Carlo het jawoord gaven;
2) Remco en Mariëlle, die op 6 oktober 2012 in Casa San Carlo trouwden;
3) Wendy en Kris, die in mei 2011 hun huwelijksweek bij ons vierden. Kijk ook op www.arnhemsmeisje.nl voor hun enthousiaste verhaal! (foto's: Tanja Maesschalk)
4) Sikke en Menke, die hun grootse feestdag in september 2010 vierden.