1 / 11   

Vanuit de woonkamer, keuken en slaapkamer loopt u direct de tuin in
Idyllisch plekje in de 'borgho Perumpetto' voor 2 personen
Op 5 minuten rijden (15 minuten lopen) van Casa San Carlo, vlak achter de grote ruïne van de 'borgho Perumpetto' (vroeger werden de huizen aan onze straat als een klein dorp gezien), bevindt zich een schattig los staand gebouwtje met groene luiken. Dit noemen wij studio Perumpetto, een charmant huisje voor 2 - maximaal 3 personen (niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar).

Achter de groene luiken aan de linkerkant bevinden zich openslaande deuren naar de keuken met een eettafel en de knusse zithoek met open haard.
Via een paar treden daalt u af naar de badkamer met douche, wastafel en toilet en naar de tweepersoonsslaapkamer met prachtige kledingkast en openslaande deuren naar de tuin. Daar kunt u lekker op het gras zonnen, of een boekje lezen in de schaduw van de pergola, begroeid met druiven die naar aardbeien smaken.

De huidige studio was vroeger de stal van het hoofdhuis ernaast. Het hoofdhuis is in bezit van een Italiaanse dame die in Rome woont. Slechts heel af en toe komt zij in augustus naar het huis voor een kort weekend (in 2019 is zij in het geheel niet geweest).

De gasten van studio Perumpetto mogen uiteraard vrij gebruik maken van het zwembad van Casa San Carlo, en maken gebruik van alle andere diensten die we in Casa San Carlo aanbieden (dineravonden, broodjesservice, bar, etc).

De studio Perumpetto is in 2017 bezet van:

* 12-26 juli 2017
* 28 juli - 8 augustus
* 18 augustus - 2 september 2017

Voor beschikbaarheid en prijzen emailt u ons op: info@casasancarlo.com