Verhuur andere huizen rondom Casa San Carlo
Naast onze eigen appartementen in Casa San Carlo verhuren we ook andere huizen van buren en/of Italiaanse vrienden.
Zo verhuren wij op loopafstand van Casa San Carlo een prachtig gerenoveerd huis voor 6 personen met privé-zwembad, Casa Rosi. Omdat het aan dezelfde weg als Casa San Carlo is gelegen (5 minuten wandelen) kunnen de gasten die in dit huis verblijven uiteraard tijdens de gezamenlijke diners in Casa San Carlo gezellig aanschuiven.

Daarnaast verhuren we Casa Le Selve, een mooi huis met twee verdiepingen, geschikt voor maximaal 12 personen, gelegen tussen Monteleone en Cittą della Pieve in. Eigenaresse Cristina is daar het aanspreekpunt.

Overigens hebben we na 8 jaar een heel groot netwerk van andere huizen en leuke adressen, die we niet allemaal hier kunnen vermelden. Dus mocht u niet bij ons in Casa San Carlo terecht kunnen, mail ons dan gerust voor tips in de omgeving! Wie weet kunnen we u toch nog aan een fijn adres helpen. Klik op de namen in het linkermenu om de beschrijving van de huizen te lezen en de foto's te bekijken. Voor meer informatie en de beschikbaarheid van deze huizen kunt u ons mailen op: info@casasancarlo.com