1 / 9   

Appartement 'Bolsena'
Op de tweede verdieping bevinden zich 2 appartementen: Bolsena en Monteleone.

Aan de rechterzijde van het huis ligt het lichte en gezellige appartement Bolsena. Het heeft 1 zeer ruime en mooie slaapkamer, met 1 tweepersoonsbed en 1 enkel bed. Er is genoeg ruimte om bijvoorbeeld nog een kinderbedje te plaatsen.

In de grote woonkeuken staat bovendien een tweepersoonsslaapbank. U kunt hier dus met 5 volwassenen en nog een klein kindje verblijven.
De badkamer is heel ruim en licht, met een grote douche, toilet en wastafel, wat erg prettig is voor bijvoorbeeld gezinnen die veel ruimte in de badkamer nodig hebben.

Vanuit de woonkeuken kijkt u naar de oude boerderijen van de buren en de olijfbomen op de heuvels. Vanuit de slaapkamer kijkt u op het zwembad. Het is een grieflijk appartement, en er hebben al veel gezinnen met bijzonder veel plezier gelogeerd. Er staat een boekenkast met lectuur en literatuur voor wie wat wil lezen.

Alle gasten die in appartement Bolsena verblijven, maken uiteraard gewoon vrij gebruik van het terras beneden als ze hun maaltijd, ontbijt of borrel lekker buiten willen nuttigen. Zoals ieder jaar blijkt: vanwege de gezelligheid zitten ook de gasten die wel een eigen terras hebben vaak 'gewoon' beneden in de tuin... misschien omdat het dicht bij de gemeenschappelijk bar is :-)!

De woonoppervlakte is 50 m2.