1 / 22   

Appartement 'Orvieto'
Op de eerste verdieping van Casa San Carlo bevinden zich 3 appartementen: Trasimeno, San Casciano en Orvieto.

Aan de linkervoorzijde van het huis op deze eerste verdieping bevindt zich appartement Orvieto. Dit comfortabele en grote gezinsappartement heeft 2 tweepersoonsslaapkamers (beide met tweepersoonsbed) en bovendien nog een tweepersoonsslaapbank in de woonkeuken. U kunt hier dus met 2 tot 6 personen terecht. In beide slaapkamers is ruimte om een babybedje bij te plaatsen.

Het appartement strekt zich uit over de gehele lengte van het huis, de slaapkamers worden van elkaar gescheiden door de woonkeuken. Het balkonterras aan de voorzijde grenst aan een van beide slaapkamers en biedt geweldig uitzicht over het zwembad en de gehele vallei en het dorpje Monteleone. U heeft hier een eigen tafel en stoelen, twee ligstoelen en parasol.
Aan de rand van het balkonterras kunt u ook het aanwezige wasrek hangen, om bijvoorbeeld uw zwembadhanddoeken te laten drogen.

De badkamer, met toilet, douche en wastafel, ligt naast de andere slaapkamer, die aan de 'achterkant' van het huis ligt. De keuken is voorzien van alle benodigdheden en er staat een boekenkast met onze eigen boeken en boeken van vorige gasten voor wie eens wat nieuws wil lezen.

De woonoppervlakte is 60 m2.