Kies uw optimale vervoermiddel
Met het vliegtuig
Om bij Casa San Carlo te komen kunt u een keuze maken uit de volgende vliegvelden:

1. Florence - Amerigo Vespucci
2. Rome - Ciampino
3. Rome - Fiumincino
4  Pisa
5. Perugia - Aeroporto dell'Umbria

1) Het vliegveld Amerigo Vespucci van Florence (Toscane) ligt op 160 kilometer van Casa San Carlo. Het is een piepklein vliegveld waar u dus snel landt en wegrijdt; U hoeft slechts de autostrada A1 in zuidelijke richting (richting Rome) te volgen en de juiste afslag te nemen. De maatschappij Allitalia vliegt vanaf Amsterdam naar Florence.

2) Ciampino is het vliegveld aan de zuidkant van Rome (Lazio). Vanaf het vliegveld is het 165 kilometer naar Casa San Carlo. Ciampino is een klein vliegveld en eenvoudig te bereiken. Het is gemakkelijk om ter plekke een auto te huren; daarna volgt u de autostrada A1 naar het noorden (richting Florence) en neemt de juiste afslag. De maatschappij Ryan Air vliegt vanaf Eindhoven naar Rome Ciampino.

3) Fiumincino is het grootste vliegveld van Rome en ligt aan de zuidwestkant van de stad. Om bij Casa San Carlo te komen moet u eerst om Rome heen; de afstand is 178 kilometer. U volgt de autostrada A1 naar het noorden (richting Florence) en rijdt zo Umbrië in.
De maatschappij Easyjet vliegt van Amsterdam Schiphol naar Fiumincino, samen met KLM en Transavia (vanaf Rotterdam en Amsterdam).

4) Pisa (Toscane) ligt het verst af van Casa San Carlo, namelijk 240 km. Toch is het een prima alternatief, omdat het een klein vliegveld is en ook het grootste deel van de reis over de A1 gaat. 
De maatschappij Transavia vliegt vanaf Schiphol naar Pisa, en Ryan Air vliegt van Maastricht naar Pisa.

5) Het vliegveld van Perugia (Umbrië) ligt op slechts 50 kilometer van Casa San Carlo. Maatschappij Ryanair vliegt vanuit Londen en Brussel Zuid (Charleroi) naar Perugia; het wachten is op directe vluchten vanuit Eindhoven. U kunt op dit moment wel al via Milaan naar Perugia vliegen.