Met het vliegtuig
Om bij Casa San Carlo te komen kunt u een keuze maken uit de volgende vliegvelden:

1. Florence - Amerigo Vespucci
2. Rome - Ciampino
3. Rome - Fiumincino
4  Pisa
5. Perugia - Aeroporto dell'Umbria

1) Het vliegveld Amerigo Vespucci van Florence (Toscane) ligt op 160 kilometer van Casa San Carlo. Het is een piepklein vliegveld waar u dus snel landt en wegrijdt; U hoeft slechts de autostrada A1 in zuidelijke richting (richting Rome) te volgen en de juiste afslag te nemen. 

2) Ciampino is het vliegveld aan de zuidkant van Rome (Lazio). Vanaf het vliegveld is het 165 kilometer naar Casa San Carlo. Ciampino is een klein vliegveld en eenvoudig te bereiken. Het is gemakkelijk om ter plekke een auto te huren; daarna volgt u de autostrada A1 naar het noorden (richting Florence) en neemt de juiste afslag.

3) Fiumincino is het grootste vliegveld van Rome en ligt aan de zuidwestkant van de stad. Om bij Casa San Carlo te komen moet u eerst om Rome heen; de afstand is 178 kilometer. U volgt de autostrada A1 naar het noorden (richting Florence) en rijdt zo Umbrië in. 

4) Pisa (Toscane) ligt het verst af van Casa San Carlo, namelijk 240 km. Toch is het een prima alternatief, omdat het een klein vliegveld is en ook het grootste deel van de reis over de A1 gaat. 

5) Het vliegveld van Perugia (Umbrië) ligt op slechts 50 kilometer van Casa San Carlo. Tot nu toe landden er alleen vluchten van Ryan Air op vliegveld Perugia.