1 / 10   

Appartement 'Monteleone'
Op de tweede etage bevinden zich nog 2 appartementen: Bolsena en Monteleone.

Aan de linkervoorzijde ligt het gezellige appartement Monteleone, met uitzicht op het dorp dat prachtig bovenop de heuvel ligt.
Dit appartement heeft 1 tweepersoonsslaapkamer en een tweepersoonsslaapbank in de woonkeuken. U kunt hier dus met 2 tot maximaal 4 personen terecht.

Naast de keuken, die goed is uitgerust om zelf te koken en te ontbijten, ligt de badkamer, met douche, toilet en wastafel. Er is ook een boekenkast met enkele van onze eigen boeken en boeken die door vorige gasten zijn achtergelaten; ideaal voor wie aan het zwembad iets nieuws wil lezen.

Alle gasten die in appartement Monteleone verblijven en lekker buiten willen eten, maken uiteraard vrij gebruik van het grote terras beneden! Handig ook, want daar is ook onze bar voor hen die graag een goed glas wijn willen proeven van onze wijnlijst...

De keuken is volledig ingericht (allerlei pannen en kookgerei, borden & bestek, glazen en bekers, snijplanken, koffiezetapparaat, broodrooster, 4 pits fornuis, een 'starters'-kit met olijfolie, azijn, suiker, peper en zout, afwasmiddel en afwasborstel), een grote ijskast met vriesgedeelte.
NB: er is gèèn afwasmachine in het appartement. Er is een magnetron voor algemeen gebruik in de gemeenschappelijke woonkamer/bar.

De woonoppervlakte is 45 m2.