1 / 14   

Appartement 'Monteleone'
Op de tweede etage bevinden zich  2 appartementen: Bolsena en Monteleone.

Aan de linkervoorzijde ligt het gezellige appartement Monteleone, met uitzicht op het dorp dat prachtig bovenop de heuvel ligt.
Dit appartement heeft 1 tweepersoonsslaapkamer en een tweepersoonsslaapbank in de woonkeuken. U kunt hier dus met 2 tot maximaal 4 personen terecht.

Naast de keuken, die goed is uitgerust om zelf te koken en te ontbijten, ligt de badkamer, met douche, toilet en wastafel. Er is ook een boekenkast met enkele van onze eigen boeken en boeken die door vorige gasten zijn achtergelaten; ideaal voor wie aan het zwembad iets nieuws wil lezen.

Alle gasten die in appartement Monteleone verblijven en lekker buiten willen eten, maken uiteraard vrij gebruik van het grote terras beneden! Er zijn allerlei zitjes op het algemene terras beschikbaar, zodat ieder gezin in alle rust kan ontbijten en lunchen.

De keuken is volledig ingericht (allerlei pannen en kookgerei, borden & bestek, glazen en bekers, snijplanken, koffiezetapparaat, broodrooster, 4 pits fornuis, een 'starters'-kit met olijfolie, azijn, suiker, peper en zout, afwasmiddel en afwasborstel), een grote ijskast met vriesgedeelte.
Aan het plafond in het woongedeelte hangt een grote ventilator voor extra verkoeling. Ook in de slaapkamer hangt een muurventilator.

NB: er is gèèn afwasmachine in het appartement. Er is een magnetron voor algemeen gebruik in de gemeenschappelijke woonkamer/bar.

De woonoppervlakte is 45 m2.