Quanto costa?
Wilt u een week of een paar dagen een van de appartementen huren, of juist de gehele villa exclusief afhuren? Het kan allemaal. 

De appartementen zijn volledig 'self-catering', ze zijn van alle benodigdheden voorzien om zelf te kunnen koken. Maar we bieden onze gasten graag de ultieme ontspanning, dus koken we graag voor u! Op maandag- en vrijdagavond serveren we - bij voldoende animo - een heerlijk drie gangenmenu. We beginnen met een kindermenu eerder op de avond (hoofdgerecht en toetje) en vanaf 20.00 uur kunnen de volwassenen genieten. Op woensdagavond houden we voor groot en klein samen onze fameuze pizza-avond: wij zorgen voor het deeg en alle ingrediënten, en iedereen mag zijn eigen pizza('s) samenstellen en bakken in onze echte houtoven.

In de meivakantie (middenseizoen) en in de maanden juli en augustus (hoogseizoen) serveren we bovendien op zaterdagavond een lekkere, makkelijke welkomstmaaltijd voor de aankomende gasten, in buffetvorm. Na een (lange) reis hoef je dan lekker nergens meer aan te denken!  Ook in juli en augustus serveren we - wederom voor wie wil - op zondagochtend ons uitgebreide ontbijt, op alle andere dagen kunt u gebruikmaken van onze broodjesservice (en de rest zelf regelen). Voor groepen is het ook mogelijk om de villa te huren op basis van volpension. We bespreken de mogelijkheden graag met u.
 
Op de volgende pagina's vindt u een overzicht van de prijzen voor 2019 voor de individuele appartementen en de prijzen voor het gehele huis. De prijzen zijn onderverdeeld in weektarieven (in het hoogseizoen en in de meivakantie verhuren we alleen van zaterdag - zaterdag) en losse nachttarieven (alleen mogelijk in laag- en middenseizoen, met een minimum van 2 respectievelijk 3 nachten). De seizoensindeling staat onder de tarieven vermeld.