1 / 17   

Direct alle techniek in praktijk kunnen brengen, mèt aanwijzingen van de docent terplaatse! Een unieke kans om intensief les te krijgen.
‘Het portret als ontmoeting’ door topfotograaf Duco de Vries
Duco de Vries - Masterclass Potretfotografie
Dinsdag 17 t/m zaterdag 21 september 2019


Na de eerste succesvolle editie van deze geweldige Masterclass Portretfotografie in mei 2018, besloten we samen met topfotograaf Duco de Vries direct een Deel 2 in 2019 te organiseren! Iedereen was zò enthousiast over het inhoudelijk niveau van de lessen van Duco dat we met recht kunnen zeggen: dit is écht een unieke Masterclass van topkwaliteit.

Schrijf je dus ook in voor deze geweldige fotografiecursus-en-minivakantie-in-één!
Je krijgt zéér intensieve, professionele & persoonlijke begeleiding van een Nederlandse topfotograaf, terwijl je heerlijk kunt genieten van het mooie Umbrie, heerlijk eten & drinken geserveerd krijgt en je in een fijn appartement op een prachtige lokatie logeert.

BEKIJK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA >>

Topfotograaf Duco de Vries heeft opdrachtgevers in binnen- en buitenland en is al meer dan 15 jaar 1egraads docent aan de Fotoacademie in Amsterdam.
En het is een aardige en sympathieke man bovendien. In haar laatste baan in Nederland als boekenuitgever werkte Klaartje samen met Duco aan zijn fotoboek 'Bikers in Holland'. Sinds haar emigratie naar Italie wilde ze 'altijd nog eens iets samen organiseren 'met haar nieuwe 'thuis' Umbrie als prachtig decor. En in mei 2018 was het zover!

Met zijn aanstekelijke enthousiasme en bevlogenheid voor portretfotografie wist Duco vanaf de eerste minuut zijn groepje studenten te boeien en tot prachtige eindresultaten te stimuleren. Alle deelnemers waren onder de indruk van zijn geweldige inzet, waarbij zoveel aspecten aan de orde kwamen, dat de 4 intensieve dagen in Casa San Carlo werden vergeleken met een maandenlange cursus in Nederland.

Insteek van de Masterclass:
Wat maakt een portret verrassend & pakkend? Waar moet je technisch op letten, hoe communiceer je optimaal met de geportretteerde (die je wellicht niet eens kent)? Niet alleen de technische aspecten van goede portretfotografie komen aan bod, maar zeker ook de benadering van het 'object', de setting & de juiste lokatiekeuze spelen een belangrijke rol.

Je logeert 4 heerlijke nachten in Casa San Carlo, je krijgt geweldige Italiaanse maaltijden & wijnen voorgeschoteld, bakt je eigen pizza in de houtoven én hebt genoeg vrije tijd om van het mooie Umbrie te genieten.
Masterclass & Mini-break in één!

Dus waar wacht jij, amateurfotograaf, nog op?
Schrijf je in per email: info@casasancarlo.com.
en neem gerust contact met ons op voor al je vragen!

We hopen je in september te mogen ontvangen !