1 / 9   

Birgit Schuurman - Foto: Duco de Vries
‘Het portret als ontmoeting’ door topfotograaf Duco de Vries
Masterclass Portretfotografie 15-19 mei 2018

NOG MAAR ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR! email: info@casasancarlo.com

Schrijf je in voor deze geweldige fotografiecursus-en-minivakantie-in-één!
Intensieve, zeer persoonlijke & professionele begeleiding op een prachtige en unieke lokatie:

BEKIJK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA >>

Topfotograaf Duco de Vries heeft opdrachtgevers in binnen- en buitenland en is al meer dan 15 jaar 1egraads docent aan de Fotoacademie in Amsterdam.
En het is een superleuke en sympathieke man bovendien! Klaartje mocht in haar laatste baan in Nederland als uitgever van boeken met hem samenwerken aan een fotografieboek. Sinds haar emigratie naar Italie wilde ze 'altijd nog eens iets samen organiseren' met haar nieuwe 'thuis' Umbrie als prachtig decor. En nu is het zover!

In deze Masterclass neemt Duco jou, gevorderd amateurfotograaf, graag aan de hand in de wereld van de portretfotografie. Wat maakt een portret goed & pakkend? Waar moet je op letten, hoe communiceer je optimaal met de geportretteerde (die je wellicht niet eens kent)? Niet alleen de technische aspecten van goede portretfotografie komen aan bod, maar zeker ook de benadering van het 'object', de setting & de juiste lokatiekeuze spelen een belangrijke rol.

Je logeert 4 heerlijke nachten in Casa San Carlo, je krijgt geweldige Italiaanse maaltijden & wijnen voorgeschoteld, bakt je eigen pizza in de houtoven én hebt genoeg vrije tijd om lekker aan het zwembad te liggen.
Masterclass & Mini-break in 1 dus!

Schrijf je in per email: info@casasancarlo.com.
en neem gerust contact met ons op voor al je vragen!


We hopen je op 15 mei 2018 te mogen ontvangen in Casa San Carlo voor een geweldige fotografie-vakantie.

Duco, Klaartje & Torben