1 / 19   

Uitgebreid lunchen met uitleg van Torben over de juiste wijn-spijs combinaties... la vita Ť bella!
Wijnrondleidingen & wijn-spijs-lunches
Na het proeven van een van onze wijnen uit de bar in Casa San Carlo wilt u misschien wel een kijkje nemen in de kelder van een van de wijnhuizen in onze directe omgeving.
Dat kan! Tijdens het seizoen bieden we onze gasten geregeld (meestal op woensdagochtend) met veel plezier speciale wijntripjes aan: we reizen dan met zijn allen af naar het mooie Tenuta Corini in Montegabbione voor een uitgebreide rondleiding en uitleg in het Nederlands onder leiding van sommelier Torben (lid van de Italiaanse Sommelier Associatie).

Hierna worden natuurlijk allerlei wijnen uitgebreid geproefd tijdens een heerlijke lunch in een lokaal restaurant én legt Torben uit waar je op kunt letten als je wijnen met bepaalde gerechten combineert.
En de kinderen? Die kunnen gewoon lekker mee, want ook zij vermaken zich opperbest op de wijnlandgoederen (ook met elkaar) en krijgen een lekkere pasta en lekker toetje!

Rond een uur of drie is iedereen weer terug in Casa San Carlo voor een verfrissende duik in het zwembad en daarna natuurlijk lekker pizza-avond!