Niet alleen theorie.... maar natuurlijk ook veel praktijk!
Ontdek & proef de topwijnen van UmbriŽ
Umbrië is een wijnstreek met een lange geschiedenis en herbergt talloze wijnhuizen, waaronder enkele wereldberoemde. Hoog tijd dus voor een kijkje achter de schermen bij enkele van deze indrukwekkende wijnhuizen!
Torben legde in 2014 met succes het laatste deel van de officiële ‘Corso Sommelier’ van de Assocazione Italiana Sommelier af en mag zich officieel sommelier noemen. Niet alleen vertelt hij graag over de beste combinaties van wijnen & spijzen, maar tijdens zijn opleiding leerde hij ook allerlei leuke geheimen, feitjes en weetjes over de omliggende wijnhuizen en hun topwijnen. Hij deelt deze kennis natuurlijk ook graag met ú, tijdens een speciaal - op maat gemaakt - wijnspijsweekend (of midweek) in de wijngebieden van Umbrië.

In de maanden april, mei, juni, september en oktober kunnen wij speciaal op maat gemaakte Wijn-Spijs Weekenden aan u aanbieden. Een voorbeeld van een door ons georganiseerd programma in oktober 2017 ziet u als u op deze link klikt: uploads/file/Wijnreis%20voorbeeld.pdf
Mocht u interesse hebben of informatie willen hebben over de verdere mogelijkheden voor een grotere/kleinere  groep, langere reisduur of een ander op maat gemaakt programma, mailt u ons dan gerust op: wijn@casasancarlo.com .
Wij hopen u door het heerlijke Umbrië te mogen rondleiden!