1 / 12   

Een typisch Umbrische 'casale' op een prachtige plek dichtbij Cittą della Pieve
Privč-huis met zwembad voor max 12 personen
Op een panoramische plek vlak buiten het stadje Città delle Pieve ligt een smaakvol gerestaureerd ruim landhuis, Le Selve genaamd. 

Casa Le Selve bestaat uit 2 geheel op zichzelf functionerende 'appartementen' (begane grond en eerste verdieping), met een externe trap naar het bovengelegen appartement.
De beide appartementen zijn los te huur (ieder appartement heeft 6 slaapplaatsen + 2 badkamers, grote keuken, zitkamer), dan wordt het zwembad gedeeld met de bewoners van de andere verdieping. Of men huurt het gehele huis en dan is het zwembad exclusief (max. 12 personen).
Het huis is comfortabel ingericht: er is een televisie, oven, een magnetron, een afwasmachine, ijskast en gasfornuis, wifi en er is een wasmachine aanwezig.

Het huis is karasteriek voor de Umbrische landhuizen: groot, ruim opgezet, gebruik van mooie materialen zoals de typische houten plafondbalken, openslaande deuren, een grote open keuken, een terras rondom het huis met prettig tuinmeubilair. En niet te vergeten: een fijn zwembad met lekkere zonnebedden.

Casa Le Selve is bezet in de volgende perioden:
* van 20 juli t/m 10 augustus 2019.

Voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen, mailt u ons: info@casasancarlo.com.