1 / 12   

Een typisch Umbrische 'casale' op en prachtige plek in een verzorgde tuin
Prachtig huis voor max 12 personen
Op een panoramische plek vlak buiten het stadje Città delle Pieve ligt een bijzonder smaakvol gerestaureerd ruim landhuis, Le Selve genaamd. Het maakt deel uit van een karakteristiek groepje huizen, verspreid over tientallen hectaren grond, dat vroeger een autonoom functionerende 'borgho' was: een dorpje met een eigen school en een eigen kerk. De bewoners van deze borgho waren in dienst bij de adellijke familie die het grote landhuis verderop op het landgoed bewoonde - het huidige sjieke Relais dei Magi.

Casa Le Selve is een prachtig ruim huis, over 2 verdiepingen verdeeld. Dit luxe huis bestaat uit 2 geheel op zichzelf functionerende 'appartementen', met een externe trap naar het bovengelegen appartement.
De beide appartementen zijn los te huur (ieder appartemente heeft 6 slaapplaatsen + 2 badkamers, grote keuken, zitkamer ), dan wordt het zwembad gedeeld met de bewoners van de andere verdieping. Of men huurt het gehele huis en dan is het zwembad exclusief (max. 12 personen + 2 kindjes tot 2 jaar.).
Het gehele huis is van alle gemakken voorzien: er is een televisie, oven, een magnetron, een afwasmachine, ijskast en gasfornuis, wifi. De BBQ kan gebruikt worden (in overleg met eigenaresse in verband met eventuele brandweervoorschriften) en er is een wasmachine aanwezig (tegen kleine betaling). Het huis is karasteriek voor de Umbrië: groot, ruim opgezet, gebruik van mooie materialen zoals de typische houten plafondbalken, openslaande deuren, een grote open keuken, een terras rondom het huis met luxe ligstoelen. En niet te vergeten: een prachtig zwembad met fijne zonnebedden.

Casa Le Selve is bezet in de volgende perioden:
* van 9-30 juni 2018
* van 28 juli - 25 augustus 2018.


Voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen, mailt u ons: info@casasancarlo.com.