1 / 14   

Yoga & Geniet Vakantie 9-16 juni 2019: nog 3 plaatsen beschikbaar!
NOG MAAR 3 PLAATSEN BESCHIKBAAR! Meld je nog snel aan voor de 5e editie van de Yoga & Geniet-vakantie in Casa San Carlo! Van zondag 9 juni - zondag 16 juni 2019 zal Casa San Carlo opnieuw een enthousiaste groep yoga-beoefenaars & levensgenieters ontvangen.

De Yoga & Geniet-vakantie biedt de deelnemers een unieke combinatie van ultieme ontspanning, heerlijk eten & drinken, cultuur, natuur en natuurlijk... veel yoga! 
Onder leiding van Annemarie Braun van Zorg voor Body and Mind in Bodegraven beoefenen de cursisten dagelijks 2 uur yoga  (Power/Ashtanga Yoga en Vinyasa Flow Yoga). Na de les zorgen Torben en Klaartje iedere ochtend voor een uitgebreid ontbijt en iedere avond staat er een heerlijke (al dan niet vegetarische) Italiaanse maaltijd voor de deelnemers klaar. 
Op woensdag organiseren we natuurlijk onze pizza-avond: iedereen mag zijn/haar eigen pizza samenstellen en afbakken in de houtoven in de tuin. De dag wordt ’s avonds afgesloten met milde yoga oefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie.  

De Yoga-lessen, het ontbijten en avondeten gebeuren altijd in groepsverband; daarnaast zijn er tal van mogelijkheden voor leuke excursies of activiteiten, zoals bijvoorbeeld een wijnproeverij, paardrijden, een tripje naar een van de steden in de buurt... Dit wordt terplekke georganiseerd door Torben en Klaartje.

Niets hoeft, alles mag: de kunst van het leven genieten staat in Casa San Carlo voor op! En het mooie is: eventuele meereizende partners die geen behoefte hebben aan yoga en/of meditatie, genieten ondertussen van het heerlijke zwembad of de prachtige omgeving.

Wilt u ook meedoen aan de Yoga & Genietvakantie in juni? Er zijn nog maar 3 plaatsen beschikbaar! Stuurt u ons een email voor meer info & prijzen: info@casasancarlo.com